Red vožnje autobusa Hrvatska Srbija

Izmene na liniji Hrvatska – Srbija zbog predstojećih praznika

Dragi putnici,


Zbog predstojećih Novogodišnjih i Božićnih praznika određene polaske iz Hrvatske za Srbiju smo uskladili sa prazničnim danima i vašim zahtevima.


Shodno tome, otkazuje se povratak iz Hrvatske za Srbiju po regularnom redu vožnje predviđen za subotu, 31. decembar 2022. godine i pomera za nedelju, 1. januara 2023. godine.


Takođe se otkazuje povatak iz Hrvatske na dan Božića, 7. januara, odnosno pomera na naredni dan, 8. januar 2023. godine.

To ujedno znači da od 5-8. januara nema povratne linije iz Hrvatske. Molimo vas da ovu informaciju imate u vidu i da u skladu sa time planirate svoje putovanje.


Svi polasci iz Srbije u toku decembra, kao i u toku januara biće po regularnom redu vožnje (svaki ponedeljak, sreda i petak). Ovo se odnosi na prevoz za Hrvatsku iz Novog Sada, Beograda, Sombora i Pančeva.


Nakon 8. januara linija će saobraćati ustaljenom dinamikom u oba pravca, odnosno po dosadašnjem redu vožnje koji podrazumeva:

Polaske iz Srbije svakog ponedeljka, srede i petka.
Povratke iz Hrvatske za Srbiju svakog utorka, četvrtka i subote.
 

Iskreno se nadamo da ćete praznične dane provesti sa najmilijima, a ujedno nam je velika čast što imamo mali udeo u ostvarenju Vaših želja.


Hvala na ukazanom poverenju,

Vaš Eurotours d.o.o.

Red vožnje autobusa Hrvatska Srbija